Episode 2

Het thema van episode 2 is: “Voeding”

In het tweede deel van Villa Eeckhoorn laat Oot weten dat ze haar USB-stick kwijt is. Heel vervelend want daarop staat niet alleen haar presentatie ‘Van Bangkok tot New York, verschil maak je met je vork,’ maar ook een persbericht over haar. Gelukkig staat het allemaal op haar laptop en is het een kwestie van even doorsturen. Maar dat is niet eenvoudig want het bestand is beschadigd en de spelers moeten nu allerlei spelfouten corrigeren.

Bovendien was Oot vergeten dat ze de catering zou doen voor een aantal mensen de spelers moeten deze klus overnemen. Ze moeten verschillende menu’s samenstellen volgens het principe van de Schijf van Vijf.

De spelers moeten invullen wat zij de avond daarvoor hebben gegeten, van diner tot het moment dat ze naar bed gingen, waarna hun fitheidsniveau wordt bijgesteld.

Op het nieuws wordt vermeld dat Tonio Toreador is gediskwalificeerd voor een belangrijke wielerwedstrijd i.v.m doping.

De spelers moeten zo snel mogelijk kratjes tomaten in het juiste karretje plaatsen. Voor deze opdracht is kennis van de tafels essentieel. Ook moeten ze aubergines zaaien en daarbij de kippen op afstand houden (behendigheidsspel).

Kerndoelen van toepassing op deze episode: 5, 27, 34

Reacties (0) | Reageer als eerste

Geef een reactie